Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Înainte de a se întâlni cu Vladimir Putin, Igor Dodon pleacă în Transnistria

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon va discuta cu Vadim Krasnoselski despre situația din regiunea transnistreană înainte de întâlnirea programată cu Vladimir Putin la Moscova.

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de facebook că miercuri se va întâlni cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasniselski.

”Mâine, 4 ianuarie 2017, în orașul Tighina, va avea loc prima mea întrevedere de lucru cu Vadim Krasnoseliskii, conducătorul Transnistriei”, scrie Dodon.

Anterior, Dodon a declarat că înainte de a pleca la Moscova, el va efectua o vizită în regiunea transnistreană pentru a discuta situația din regiune. 

Președintele țării urmează să se întâlnească, în data de 17 ianuarie, cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Anunțul a fost făcut de șeful statului după întrevederea avută cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, din data de 24 decembrie.

După venirea la cârma regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski a declarat că el pledează pentru continuarea procesului de negocieri în formatul 5+2.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0