Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean printre victimele atentatului de la Istanbul

© AFP 2024 / IHLAS NEWS AGENCYFirst aid officers carry an injured woman at the site of an armed attack on January 1, 2017 in Istanbul.
First aid officers carry an injured woman at the site of an armed attack on January 1, 2017 in Istanbul. - Sputnik Moldova
Abonare
Printre victimele atentatului de la Istanbul, comis în noapte de Revelion, este și un cetățean moldovean, care a fost rănit.

CHIŞINĂU, 2 ian — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a informat că, în urma comunicării cu autoritățile Republicii Turcia, a fost stabilit faptul că printre cei 79 de răniți în urma atentatului comis la Istanbul, în noaptea din 31 decembrie 2016 spre 1 ianuarie 2017, este şi un cetăţean al Republicii Moldova. Reprezentanţii misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova la Ankara și Istanbul efectuează toate demersurile necesare pe lângă autorităţile locale în vederea acordării asistenţei cetăţeanului Republicii Moldova.

Autoritățile moldovenești nu oferă detalii privind cine este moldoveanul rănit în atentatul terorist, cât de gravă este rana sa și, în general, în ce stare se află.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0