Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cel mai inventiv hoț din Capitală a fost reținut

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Hoțul care a fost surprins, acum câteva zile, de camerele de luat vederi în timp ce fura o haină dintr-un local din centrul Capitalei a fost prins de polițiști. El riscă patru ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 2 ian — Sputnik. Polițiștii au reţinut un bărbat din Capitală, în vârstă de 32 de ani, care cu trei zile în urmă a fost surprins de camerele de supraveghere sustrăgând o scurtă străină dintr-o cafenea de pe bulevardul Ştefan cel Mare și Sfânt. În cadrul procesului de audiere, acesta și-a recunoscut vina.

Totodată poliţiştii au stabilit că suspectul ar fi fost implicat în mai multe cazuri similare, săvârșite în sectorul Botanica al Capitalei. El ar fi pătruns într-un microbuz, de unde a sustras un portmoneu cu acte de identitate şi carduri bancare, precum şi bani în sumă de 500 euro.

Acesta a fost reținut pe un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. Tânărul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la șase la 20 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0