Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon a condamnat atacul terorist de la Istanbul

© Sputnik / Miroslav RotariИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a calificat drept inumane și criminale acțiunile agresorului de la Istanbul, care a omorât în noaptea de Revelion zeci de oameni nevinovați.

CHIȘINĂU, 1 ian — Sputnik. Președintele Dodon a exprimat condoleanțe familiilor și apropiaților victimelor atacului terorist din această noapte comis la Istanbul și a menționat că urmează ca autoritățile moldovene să precizeze dacă sunt și concetățeni de ai noștri printre cei care au avut de suferit.

First aid officers carry an injured woman at the site of an armed attack on January 1, 2017 in Istanbul. - Sputnik Moldova
Societate
Sunt oare și moldoveni printre victimele atacului terorist de la Istanbul

„Din păcate, prima ştire venită de peste hotare în noul an este despre un nou atentat terorist, care a avut loc în Turcia. În urma acestuia şi-au pierdut viaţa zeci de persoane, printre care şi cetăţeni străini. Urmează să precizăm dacă printre victime sunt şi concetăţeni de-ai noştri, deși după primele informații ei nu sunt", a notat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Transmit condoleanțele mele poporului turc și președintelui Recep Tayyip Erdoğan în legătură cu acest act terorist înfiorător care s-a produs la Istambul în noaptea de Revelion", a mai scris președintele.

Fluxul de știri
0