Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mesajul lui Filip către cetățeni în ajun de Revelion: noi nu promitem minuni

© Sputnik / Мирослав РотарьПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip le promite tuturor moldovenilor în anul care vine bunăstare și un trai mai buni.

CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Premierul moldovean, Pavel Filip, a înregistrat un mesaj video prin care îi felicită pe toți cetățenii Republicii Moldova cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă. 

Șeful Guvernului își începe felicitarea prin a recunoaște că anul care se încheie nu a fost unul ușor pentru multe familii din Moldova. 

”Pentru cei din țară a fost un an cu multe neajunsuri, iar pentru cei din afară a fost la fel de greu. Deocamdată salariile și pensiile nu ajung pentru un trai decent, tarifele la serviciile comunale nu sunt încă pe potriva veniturilor oamenilor. Situația rămâne precară în spitale, iar oamenii nu sunt pe deplin motivați să revină acasă”, afirmă, în mesajul său, Pavel Filip.

Premierul le transmite însă tuturor moldovenilor în ajun de An Nou ”un sentiment de speranță”.

”Aveți încredere în noi. Noi nu promitem minuni şi ne ferim de populism. Vom face doar ceea ce trebuie pentru ca Moldova să reușească, iar cetățenii ei să trăiască mai bine”, spune șeful Cabinetului de Miniștri.

 


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0