Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost descoperit motivul dublului omor din raionul Ialoveni

Abonare
Un tânăr de 21 de ani din raionul Ialoveni riscă detenție pe viață pentru că a omorât părinții fetei pe care și-o dorea.

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Polițiștii au reținut un tânăr de 21 de ani, domiciliat în satul Horești din raionul Ialoveni, pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru dublu omor, care a fost săvârșit cu trei luni în urmă.

În 30 septembrie 2016, Poliția din Ialoveni a fost alertată de un locuitor al satului Găureni, raionul Ialoveni, care a declarat că și-a găsit vecinul fără suflare, în propria locuință.

Poliția, deplasându-se la fața locului, a depistat cadavrul bărbatului. Victima avea 52 de ani. Medicul legist a constatat că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni multiple din regiunea capului.

Totodată, la 1 octombrie, Poliția a fost anunțată de un alt localnic precum că, în extravilanul satului Găureni, într-o plantație de viță-de-vie a fost depistat cadavrul unei femei de 56 de ani, cu semne de moarte violentă. Aceasta s-a dovedit a fi soția bărbatului de 52 de ani.

După trei luni de investigații, tânărul a fost reținut. Acesta și-a recunoscut vina parțial, declarând că motivul omorului ar fi fost răzbunarea, din cauza că victimele i-ar fi interzis să se întâlnească cu fiica lor în vârstă de 18 ani.

De asemenea, acesta a încercat să ascundă probele infracțiunii, distrugând prin ardere hainele proprii.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0