Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alina Zotea, fără inel. Logodnicul ei, plecat în Thailanda

© Sputnik / facebook.com Alina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
La doar câteva săptămâni după ce și-a pus inelul de logodnă, deputatul liberal Alina Zotea apare, în cea mai recentă fotografie publicată pe rețelele de socializare, fără acesta.

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. După ce Alina Zotea a confirmat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Vlad Durnea, postând o imagine cu inelul de logodnă pe facebook, aceasta apare într-o poză publicată pe pagina sa de pe această rețea de socializare fără acel inel. 

Unii dintre cei care au plasat comentarii la poză au remarcat lipsa inelului de logodnă, despre care scria Sputnik într-o știre mai veche.

Un alt indiciu care stârnește nedumeriri privind relația Alinei Zotea cu logodnicul său este faptul că Vlad Durnea postează pe pagina sa de facebook poze și secvențe video din Thailanda, unde se află la odihnă, în care apare singur, fără logodnica sa.

Într-un editorial publicat recent, Nicu Goncear scria că Alina Zotea s-ar afla într-o situație complicată, deoarece logodnicul său „este un om din echipa lui Eugen Tomac, care, la rândul său, este în politică „copilul de suflet" al lui Traian Băsescu, iar dacă Alina Zotea va fi nevoită cândva să aleagă între Ghimpu și iubitul ei, Vlad Durnea, atunci, ghici ghicitoare, de partea cui va fi Alina?".
Prin urmare, s-ar putea să se fi iscat o ceartă între cei doi iubiți și din această cauză ei nu ar fi mers împreună în vacanța planificată cu ocazia logodnei. Dar întrucât biletele de călătorie ar fi fost deja cumpărate, pentru a nu pierde banii, Vlad Durnea ar fi mers singur la odihnă. Dacă e așa sau altfel, rămâne de văzut.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0