Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A dispărut o minoră de 12 ani din Capitală

© Sputnik / Rodion PROCAPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei cere implicarea cetățenilor pentru a identifica o minoră de 12 ani, care a dispărut în data de 25 decembrie.

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. O minoră de 12 ani, domiciliată în sectorul Râșcani din municipiul Chișinău, a dispărut fără urmă. În data de 25 decembrie, aceasta ar fi luat bani de casă după care a plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit spuselor mamei ei, este pentru prima dată când fiica ei a procedat astfel. Anterior ele nu au avut conflicte. Conform datelor oferite de Poliție, în ziua dispariţiei, minora purta scurtă de culoare cafenie, fular de culoare roză, maletă roşie, blugi albaştri şi era încălţată în cizme până la genunchi de culoare neagră.

Oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a o găsi. Cetăţenii care deţin informaţii despre locul aflării ei sunt rugați să informeze imediat Poliţia la numerele de contact 0691 59 045 / 0691 50 993 sau 902.

© Photo : politiacapitalei.mdMinoră de 12 ani, a dispărut la data de 25 decembrie
Minoră de 12 ani, a dispărut la data de 25 decembrie - Sputnik Moldova
Minoră de 12 ani, a dispărut la data de 25 decembrie

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0