Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou cutremur a avut loc în Vrancea, dimineața

© Sputnik / Miroslav Rotariземлетрясения
землетрясения - Sputnik Moldova
Abonare
Cel de al doilea cutremur din această noapte a avut loc în munții Vrancea din România, potrivit datelor seismologilor europeni și români.

 CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Miercuri dimineața, a avut loc cel de-al doilea cutremur. După mișcările telurice puternice înregistrate la ora 01:20, s-au mai produs câteva replici la ora 05:01.

Potrivit datelor Institutului Național de Fizică a Pământului din România, magnitudinea a fost de 2,9 grade, iar epicentrul s-a aflat în Vrancea, la o adâncime de 91,1 kilometri.
Unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimul timp produse în Moldovei a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. Magnitudinea acestuia a variat între 5,3 și 5,6 grade.
Un alt cutremur care a fost resimțit puternic în Moldova a fost cel înregistrat în noaptea din 25 septembrie. Magnitudinea lui a fost de 5,0 grade. Epicentru acestuia s-a aflat în munții Vrancea, unde mișcările telurice au fost și mai puternice. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0