Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini șocante: cașcaval alterat depistat la o fabrică de la Soroca

© Sputnik / Alexander KryazhevIl cibo fa parte, con il petrolio e le altre materie prime, delle cosiddette commodity che sono sempre di più oggetto di morbosa attenzione .
Il cibo fa parte, con il petrolio e le altre materie prime,  delle cosiddette commodity che sono sempre di più oggetto di morbosa attenzione . - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații ANSA au depistat sute de kilograme de cașcaval alterat la o fabrică de produse lactate, care urmau să fie comercializate în magazinele din întreaga țară.

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. Ofițerii Direcției „Nord" a Inspectoratului Național de Investigații (INI), în colaborare cu angajații Centrului de Sănătate Publică şi ai Agenţiei Naţionale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), au depistat, la o fabrică de brânzeturi din orașul Soroca, specializată în producerea şi comercializarea produselor lactate, peste 500 de kilograme de brânză cu cheag cu termenul de valabilitate expirat, în valoare de peste 22 de mii de lei.

Продукты питания - Sputnik Moldova
Societate
Produse alterate la un depozit din Chișinău

Potrivit oamenilor legii, cașcavalul urma să fie prelucrat și comercializat pe întreg teritoriul țării. Un kilogram de cașcaval era vândut cu 41 de lei. Marfa alterată a fost ridicată și depozitată într-o încăpere specială.

Persoanele vinovate riscă o amendă de la 20 la 25 de mii de lei și privarea de dreptul de a practica această activitate pe o perioadă de la trei luni până la un an.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0