Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șapte imigranți din Asia i-au dat foc unui om al străzii din Berlin

© REUTERS / Hannibal HanschkeПолиция ФРГ
Полиция ФРГ - Sputnik Moldova
Abonare
La o stație de metrou din Berlin, Germania, un grup de necunoscuți i-au dat foc unei persoane fără adăpost, care dormea pe o bancă.

CHIȘINĂU, 27 dec- Sputnik. Potrivit portalului Bild.de, autorii acestei crime sunt șapte tineri, care au venit recent din Asia în Germania.

Într-o înregistrare video făcută de camerele de supraveghere din metrou, se vede clar cum presupușii infractori se distrează și se amuză pe seama victimei lor, care era în flăcări. Mai mulți martori oculari au intervenit și au reușit să stingă atât hainele, cât și alte obiecte aparținând victimei.

Cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au fost dați în urmărire. Foarte curând ei au fost identificați și arestați. Toți sunt imigranți din Siria și Libia.

Acest caz amintește de un alt atac brutal asupra unei femei la o altă stație de metrou din Germania. O cameră de supraveghere a surprins, pe 27 octombrie, momentul în care un bărbat în vârstă de 26 de ani a împins de pe scări, cu toată forța, o femeie. Ea s-a prăbușit pe trepte, a căzut cu capul în jos și și-a fracturat brațul. Suspectul a fost prins în câteva zile. În acest caz este vorba de un imigrant de origine bulgară, pe nume Svetoslav Stoikov.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0