Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu: „Urmașii" lui Ștefan cel Mare au scos drapelul UE de pe sediul PL

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Mihai Ghimpu a publicat pe pagina sa de facebook imagini video surprinse de camerele de supraveghere de la sediul PL de pe strada București, cu momentul în care persoane necunoscute schimbă, pe timp de noapte, drapelul UE cu un steag al Principatului Moldovei.

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. Liderul liberalilor moldoveni se întreabă, retoric, pe pagina sa de Facebook, dacă cei care au scos drapelul UE de pe sediul PL pot fi considerați urmași ai lui Ștefan cel Mare.

Luni un grup de deputați liberali au mers la reședința președintelui Igor Dodon și au instalat la intrarea în edificiu un drapel al Uniunii Europene.

Anterior, după învestirea lui Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova, de pe sediul reședinței președintelui a fost scos drapelul UE și a rămas doar cel al țării, fapt care a stârnit critici din partea unor exponenți ai grupărilor proeuropene și unioniste de la Chișinău.

Aceștia sunt ”urmașii” lui Ștefan Cel Mare? Acțiunile lor de vandalizare a drapelului UE la sediul PL, fac parte din atribuțiile președintelui Dodon în următorii 4 ani!?

Posted by Mihai Ghimpu on 27 Decembrie 2016

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0