Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Rusiei, despre stabilirea cauzelor prăbușirii avionului TU-154

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
O comisie de anchetă, condusă de premierul rus Dmitri Medvedev, a fost însărcinată cu stabilirea cauzelor prăbuşirii în Marea Neagră a avionului TU-154.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a cerut formarea unei comisii de anchetă, condusă de către premierul Dmitri Medvedev, însărcinată cu stabilirea cauzelor prăbuşirii în Marea Neagră a avionului  TU-154 ce aparținea Ministerului rus al Apărării și care se îndrepta spre Siria având la bordul său 92 de persoane.

Поисково-спасательные работы на месте крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи - Sputnik Moldova
Informații noi despre avionul rusesc prăbușit în Marea Neagră

Putin i-a cerut lui Medvedev 'să formeze şi să conducă o comisie guvernamentală însărcinată cu ancheta privind prăbuşirea avionului TU-154.

Președintele Rusiei a exprimat cele mai sincere și profunde condoleanţe rudelor victimelor: artişti ai celebrului Cor Alexandrov, jurnaliști, medici și militari. 

Ministerul rus al Apărării a precizat că avionul TU-154 se afla în exploatare de 33 de ani şi avea 6.689 de ore de zbor din 1983. 


Fluxul de știri
0