Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum să alegi cadoul perfect de Crăciun și Revelion, în funcție de zodie

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaРождественские подарки
Рождественские подарки - Sputnik Moldova
Abonare
Găsirea cadoului perfect se poate dovedi o sarcină copleşitoare, însă îţi poţi face o idee despre ce-şi doresc cei dragi în funcție de zodie.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. A început perioada sărbătorilor de iarnă, care în sufletul multor oameni sunt pline de magie și feerie. Găsirea cadoului perfect se poate dovedi o sarcină copleşitoare, însă îţi poţi face o idee despre ce-şi doresc cei dragi bazându-te pe ce spun astrele.

Berbec

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul apreciază lucrurile unice, ieşite din comun, pe care să nu le mai aibă nimeni. Orice făcut pe comandă, unicat, cum ar fi un tablou, o sculptură pot fi cadouri apreciate. Nativii din această zodie sunt ataşaţi de culoarea roşie.

Taur

Nativul în Taur va aprecia orice cadou care îi satisface latura senzuală. Pentru Taur, în mod clar, calitatea primează în faţa cantităţii, aşa că acesta va fi atras de lucruri foarte scumpe și luxoase.

Gemeni

Inteligent, cochet şi cu simţul umorului, nativul din Gemeni se bucură în faţa unor daruri care îi stimulează intelectul. O carte bună este oricând binevenită, dar nu sunt de ignorat nici bijuteriile, un parfum bun sau alte produse scumpe de îngrijire corporală.

Rac

Продажа новогодних сувениров в Чите - Sputnik Moldova
Societate
Cadouri de Revelion care aduc ghinion

Nativul din Rac este sentimental, iubitor de confort şi atmosferă caldă de sărbători. Pentru acesta, puteţi să luaţi în considerare obiecte hand made, o sticlă de vin bun, un aparat de cafea sau produse de frumusețe.

Leu

Nativul din zodia Leului este foarte conştient de imaginea lui, va adora cadourile care îl vor face să arate şi să se simtă fantastic. Produse de frumusețe, piese vestimentare în trend, parfumuri scumpe sunt, în general, idei de cadou bune pentru Leu. 

Fecioară

Nativul în Fecioară adoră cadourile practice, aşa că evitaţi articolele decorative sau fleacurile fără nicio utilitate. Fecioara se mândreşte cu look-ul său impecabil, în orice situaţie, aşa că un ceas cu un design deosebit, un parfum scump sau o eşarfă de mătase sunt binevenite.

Balanţă

Balanţa se dă în vânt după artă, frumusețe, modă şi literatură. Pentru că nativului în această zodie îi place să dea petreceri, piesele decorative pentru casă pot constitui un cadou grozav. 

Scorpion

Nativul acestei zodii este, prin natura lui misterios, aşa că apreciază darurile care îi pun în valoare această latură, precum o pereche de ochelari de soare de designer sau chiar o pălărie cu boruri largi. Scorpionul apreciază foarte multă muzica, deci un nou album ar fi un cadou binevenit. Fiind o zodie extrem de senzuală, probabil că nu ar spune nu în faţa unui set de lenjerie seducătoare.

Săgetător

Aventuros, plin de energie şi curiozitate, nativul din Săgetător va aprecia cadourile care îl ajută să-şi satisfacă pasiunea pentru călătorii, precum un atlas, o hartă a lumii, ghiduri turistice sau chiar un set de geamantane de designer.

Capricorn

Ambiţiosul nativ în Capricorn va aprecia cadourile care le potenţează statutul la slujbă, deci darul perfect ar putea fi o geantă din piele pentru laptop, o agendă scumpă sau o husă pentru telefon. Capricornul are însă şi un dezvoltat simţ al umorului, aşa că puteţi opta şi pentru un joc de societate sau o carte bună.

Vărsător

Nativul acestei zodii apreciază darurile trăsnite, amuzante. O pijama pufoasă, nişte papuci de casă ieşiţi din comun, cărţi, dar şi jocuri de societate se pot număra pe lista de cadouri pentru Vărsător.

Peşti

Visător, plin de imaginaţie, nativul în Peşti va aprecia un jurnal în care să-şi scrie gândurile şi sentimentele. De asemenea, îi va plăcea o carte bună sau chiar un abonament la ore de olărit sau pictură.

Fluxul de știri
0