Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Primele imagini de la locul prăbușirii avionului Tu-154 care zbura spre Latakia

Abonare
Continuă operațiunile de căutare-salvare la locul căderii avionului militar Tu-154 care se îndrepta de la Soci spre Latakia. La bord se aflau 84 de pasageri și 8 membri ai echipajului.

Duminică dimineața a dispărut de pe radare avionul Tu-154 care efectua un zbor planificat de pe aeroportul Adler. S-a confirmat că la bordul aparatului de zbor se aflau opt membri ai echipajului și 84 de pasageri: opt militari, 64 de artiști ai ansamblului de cântece și dansuri „Alexandrov", președintele Organizației Internaționale Neguvernamentale „Справедливая помощь" Elizaveta Glinka, renumitul medic Doctor Liza doi demnitari de stat, precum și nouă reprezentanți ai mass-media ruse.

Fragmente ale avionului Tu-154 au fost descoperite la 1,5 km de litoralul Mării Negre lângă Soci, la o adâncime de 50 — 70 metri.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pe articolul cu privire la încălcarea  regulilor de zbor care s-a soldat cu urmări grave (art. 351 CP FR). În cadrul dosarului se studiază deja documentația care a predecedat zborul, sunt interogate persoanele cu funcție de răspundere și personalul tehnic.

Luni în Rusia este declarată zi de doliu național.

 

Fluxul de știri
0