Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dmitri Rogozin s-a întâlnit cu Igor Dodon în această noapte

© Photo : FB/Igor DododnIgor Dodon și Dmitri Rogozin
Igor Dodon și Dmitri Rogozin - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, a ajuns la Chișinău după miezul nopții. Deși era foarte târziu, întrevederea cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut loc.

CHIȘINĂU, 24 dec — Sputnik. Întrevederea dintre vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut loc în jurul orei trei dimineața și a durat aproximativ o oră, după care a urmat și un briefing de presă. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin, l-a felicitat pe Igor Dodon, cu ocazia învestirii în funcția de președinte al Republicii Moldova și i-a înmânat invitația pentru vizita oficială în Federația Rusă. Aceasta este planificată pentru 17 ianuarie 2017. La Moscova, președintele Igor Dodon se va întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin. De asemenea, în cadrul întrevederii din această noapte Igor Dodon și Dmitri Rogozin au discutat despre perspectivele relansării relațiilor economie moldo-ruse.

Amintim că vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, nu a ajuns la ceremonia de învestire în funcție a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Avionul în care se afla Rogozin nu a putut ateriza pe aeroportul din Chișinău din cauza ceții, fiind redirecționat.

Fluxul de știri
0