Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dmitri Rogozin ar putea ajunge în această seară la Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьВице-премьер РФ Д. Рогозин
Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării, Igor Dodon, a declarat că vicepremierul rus Dmitri Rogozin va ajunge, cel mai probabil, în această seară la Chișinău.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Vicepremierii Ungariei și Federației Ruse, Nemeth Zsolt și Dmitri Rogozin, nu au reușit să ajungă la inaugurarea președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care a avut loc vineri la Chișinău.

Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Politică
Rogozin nu vine la inaugurarea lui Dodon

Igor Dodon a declarat în această seară, în cadrul unei ieșiri în fața presei, că cei doi oficiali nu au reușit să ajungă la Chișinău din cauza condițiilor meteo complicate provocate de ceață.

Președintele țării a precizat că Rogozin va ajunge totuși în seara acestei zile la Chișinău și că va avea o întrevedere cu acesta.

”Am fost contactat de reprezentanții Ambasadei Rusiei și, cel mai probabil, până la finele zilei domnul Rogozin va ateriza la Chișinău și vom avea o întrevedere și un schimb de opinii referitor la agenda ulterioară a Republicii Moldova și Federației Ruse”, a declarat Dodon.

Totodată, președintele țării a precizat că, cel mai probabil, va pleca în a doua jumătate a lunii ianuarie într-o vizită oficială în Federația Rusă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0