Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Cum au fost eliberați pasagerii avionului deturnat în Libia

© REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPIСамолет авиакомпании Afriqiyah Airways
Самолет авиакомпании Afriqiyah Airways - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Persoanele care au deturnat avionul libian, forându-l să aterizeze pe Aeroportul Internațional din Malta, au cedat și eliberat pasagerii, transmite Sputnik International, cu referire la Malta Today.

CHIȘINĂU, 23 dec — Sputnik. Persoanele care au deturnat avionul libian, forându-l să aterizeze pe Aeroportul Internațional din Malta, au cedat, renunțând la armele și eliberând pasagerii, transmite Sputnik International, cu referire la Malta Today.

Astăzi, 2 persoane au deturnat un Airbus A320 care opera un zbor intern în Libia. Doi teroriști au preluat controlul asupra unei aeronave a companiei aeriene Afriqiyah Airways în Libia, forțând avionul Airbus A 320 să devieze spre Malta. La bord erau peste 100 de persoane.

​​Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0