Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avioanele nu mai aterizează la Chișinău

Abonare
În decurs de o oră condițiile meteo în Moldova s-au schimbat radical, astfel încât au făcut să întârzie aterizarea a zece aeronave. Câteva zboruri se rețin, iar alte câteva au fost redirecționate spre aeroporturile din țările vecine.

CHIȘINĂU, 23 dec — Sputnik. Ceața deasă care s-a lăsat brusc peste Moldova a impus modificări în activitatea Aeroportului Internațional Chișinău. Temporar, aterizarea aeronavelor nu este permisă. Datele afișate pe panoul de informații arată că mai multe avioane vor sosi în țară cu întârziere, iar altele sunt redirecționate spre alte aeroporturi.

Самолет - Sputnik Moldova
Societate
Un avion nu a mai ajuns la Roma, după ce a decolat de la Chișinău

Serviciul de presă al Aeroportului Internațional Chișinău a confirmat pentru corespondentul Sputnik că modificările din orarul zborurilor au fost cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

La moment, se rețin în medie cu jumătate de oră patru zboruri: de la Viena, Londra și două de la Moscova.

Zborul de dimineață din capitala Moldovei a fost redirecționat la Budapesta; a fost anulat zborul din Istanbul, iar cele din Moscova, Sankt Petersburg, Munchen și Bologna au fost redirecționate spre București.

Sursa a confirmat pentru Sputnik că în dimineața de astăzi, cu zborul SU 1846, trebuia să ajungă de la Moscova la Chișinău viceprim-ministrul FR Dmitri Rogozin.

„Acum acest zbor este redirecționat la Budapersta", a spus interlocutorul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0