Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția Capitalei cere ajutorul utilizatorilor de Facebook (video)

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaFotografi la o trecere de pietoni
Fotografi la o trecere de pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, a publicat pe Facebook o înregistrare video făcută la o trecere de pietoni din Chișinău, în care se vede cum un tânăr este lovit de o mașină de lux.

CHIȘINĂU, 22 dec- Sputnik. Jovmir anunță că miercuri dimineața poliția a primit de la un cetățean imagini video surprinse de o cameră de bord, din care se vede că un tânăr este tamponat pe trecerea pietonală de un autoturism.

Martorii oculari au declarat pentru organele de drept că tânărului nu a suportat leziuni corporale grave. Astfel, acesta și-a continuat calea.

Oamenii legii menținează că până în prezent victima nu s-a adresat cu plângere la Poliţie şi nici nu a solicitat ajutor instituţiilor medicale.

Totuși, Poliţia Capitalei a înregistrat cazul şi a inițiait o investigație specială, deoarece asta prevede legea: să fie elucidate circumstanțele și să fie identificată victima.

Poliția a identificat deja conducătorul auto care se afla la volanul automobilului de lux ce a lovit tânărul pe trecerea de pietoni. Acesta este un bărbat în vârstă de 30 ani, domiciliat în capitală. El ar fi declarat că victima a refuzat ajutor medicilor.

Poliţia Capitalei îi solicită tânărului lovit la trecerea de pietoni să se prezinte la ofiţerul de sector pentru documentarea cazului şi constatarea tuturor circumstanţelor.

Conducătorul auto riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 800 lei. De asemenea, acesta ar putea fi privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0