Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Moș Crăciun a ajuns deja la Aeroportul din Chișinău

Abonare
Sărbătorile vin întotdeauna cu bucurii, daruri și atmosferă feerică. În preajma Crăciunului și Anului Nou, pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău au avut parte de o surpriză extrem de plăcută - un flashemob muzical și întâlnirea cu Moș Crăciun

Este deja o bună tradiție pentru compania "Avia Invest" să creeze în ajunul sărbătorilor de iarnă o atmosferă feerică pentru pasagerii care tranzitează principalele porți aeriene ale țării. Decorul din incinta aeroportului este total inedit în acest an. Designul spectaculos bucură oaspeții și transformă Aeroportul Chișinău într-o locație de poveste.

Oaspeții aeroportului au fost surprinși de un flashmob muzical pe note de colinde. Zâmbetele și buna dispoziție a celor prezenți au completat spectacolul dedicat acestei frumoase perioade de sfârșit de an.

Surprizele însă nu s-au încheiat aici. Cu sacul plin de daruri pentru cei mici, Moș Crăciun a aterizat și pe Aeroportul Chișinău. Și nu este bucurie mai mare pentru copii decât să-i recite o poezie Moșului şi să-i şoptească la ureche ce cadou îşi doresc.

"Avia Invest" le oferă pasagerilor ocazia de a transmite felicitări celor dragi prin intermediul poştei lui Moş Crăciun,. Ei pot completa ilustrate cu un mesaj de felicitare care ulterior vor fi transmise prin Poșta Moldovei în orice colț al țării.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0