Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înjunghiat în microbuzul de pe linia 101 din Chișinău

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a fost înjunghiat după ce ar fi intrat în conflict cu un bărbat în timp ce se deplasau într-un maxi-taxi de pe ruta 101 din Capitală. Oamenii legii examinează cazul.

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. Un minor de 15 ani a fost înjunghiat de un necunoscut în timp ce se deplasau cu un maxi-taxi pe ruta 101 din Capitală. Incidentul s-a produs în seara zilei de 13 decembrie, după iscarea unui conflict. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fugit de la fața locului.

Automobil sustras - Sputnik Moldova
Societate
Un minor din Moldova a pus pe jar mai multe echipaje ale poliţiei

În urma investigațiilor operative, forţele de ordine au identificat şi localizat un bărbat cu antecedente penale, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în capitală, care este bănuit de săvârşirea infracţiunii. Acesta a fost reținut şi escortat la Inspectorat pentru audieri, în cadrul cărora a povestit circumstanţele producerii incidentului.

Potrivit lui, conflictul s-ar fi iscat în max-taxi, în momentul în care i-ar fi făcut observaţie victimei în privința comportamentului neadecvat. Ulterior, după ce au coborât la staţie, victima împreună cu câţiva amici ar fi încercat să-l atace prin surprindere, moment în care individul a scos un cuţit şi i-a provocat o plagă de cuţit în regiunea feţii.

Potrivit Poliției, bănuitul este cercetat penal pentru huliganism şi riscă privațiune de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0