Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mitropolia Moldovei va avea o stemă nouă

Membrii Sinodului BOM
Membrii Sinodului BOM - Sputnik Moldova
Abonare
Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove a aprobat elaborarea unei noi steme. O decizie în acest sens a fost luată de către Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. La reședința mitropolitană, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, marți și-a ținut lucrările Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova la care a fost audiat raportul Mitropolitului privind elaborarea și aprobarea stemei Mitropoliei Moldovei, informrează mitropolia.md.

La întrunire au participat toți episcopii din cuprinsul Mitropoliei Moldovei.

În cadrul Sinodului au mai fost discutate rapoartele privind participarea Mitropolitului Vladimir la şedinţa ordinară a Sinodului Bisericii Ortodoxe Ruse, de la Moscova, din 21 octombrie, hirotonia Arhimandritului Siluan (Şalari) în treapta de Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chişinăului şi al Întregii Moldove, dar și a raportului privind participarea delegaţiei Mitropoliei Moldovei în cadrul pelerinajului în Ţara Sfântă în perioada 8-15 decembrie 2016.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0