Bild a publicat fotografia presupusului autor al atacului de la Berlin

© REUTERS / Fabrizio BenschЧП в Берлине
ЧП в Берлине - Sputnik Moldova
Abonare
Ziarul german Bild a publicat, în ediția de miercuri, o fotografie cu presupusul autor al atentatului care a avut loc luni seara în piața de Crăciun din Berlin.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Ziarul german Bild a publicat poza suspectului care ar fi săvârșit atentatul terorist de la Berlin, informează RIA Novosti. Autoritățile bănuiesc că ar fi vorba despre un cetățean unisian.

Se presupune că acesta ar avea 21-23 de ani, și ar deține mai multe pașapoarte. Potrivit sursei, bărbatul era monitorizat de Poliție. Anterior, acesta a fost învinuit de vătămare corporală, însă oamenii legii nu au reușit să-l rețină. Poliția nu a confirmat deocamdată informația.

​Luni, la târgul de Crăciun Breitscheidplatz din Berlin, un necunoscut a intrat în mulțime cu un camion de peste 20 de tone. În urma incidentului și-au pierdut viața 12 persoane, iar 48 au fost spitalizate cu traumatisme grave. Autoritățile germane au anunțat că a fost vorba despre un atentat terorist. Potrivit Reuters, atentatul a fost revendicat de Statul Islamic.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0