Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Procurorul general RFG: ancheta continuă însă rămân multe necunoscute

© Photo : Болле ЗелкеФото с места теракта в Берлине
Фото с места теракта в Берлине - Sputnik Moldova
Abonare
Peter Frank a declarat că persoana suspectată de comiterea atacului terorist, cetățeanul pakistanez reținut în ajun, cel mai probabil, nu este implicat în atentat.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Deocamdată nu se știe dacă teroristul care ai intrat în mulțime la târgul de Crăciun de la Berlin a avut și complici, a declarat marți în fața jurnaliștilor procurorul general al RFG Peter Frank, informează RIA Novosti.

"Cercetările continuă, sunt verificate înregistrările video. Deocamdată nu știm cu exactitate dacă este vorba de un singur infractor sau au fost mai mulți, nu știm dacă acesta a avut complici", le-a spus Frank jurnaliștilor.

Полиция в Берлине - Sputnik Moldova
Dezvăluiri șocante în legătură cu atacatorul de la Berlin

Frank a mai declarat că persoana suspectată de comiterea atacului terorist, cetățeanul pakistanez reținut în ajun, cel mai probabil, nu este implicat în atentat.

"Probabil, trebuie să recunoaștem că cetățeanul Pakistanului reținut în ajun, cel mai probabil, nu este criminal și nu face parte dintr-un grup criminal", a afirmat Frank.

Luni seara, un camion cu numere de înregistrare poloneze a intrat în plin în mulțimea adunată la un târg de Crăciun în centrul Berlinului: 12 persoane au murit iar 48 au fost spitalizate cu leziuni grave.

Șoferul camionului a fost reținut. Acesta este un pakistanez care locuia într-un cămin de refugiați aflat pe teritoriul aeroportului Berlin Tempelhof. El ar fi ajuns în Germania pe "ruta balcanică".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0