Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: există forțe globale influente, interesate de răspândirea terorii

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaВстреча Д.Рогозина с И.Додоном и З.Гречаный, Igor Dodon
Встреча Д.Рогозина с И.Додоном и З.Гречаный, Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Toate națiunile lumii trebuie să se unească împotriva terorii. Declarația aparține președintelui Republicii Moldova și a fost făcută în contextul atentatelor de la Ankara și Berlin.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Președintele Igor Dodon consideră că există forțe globale influente, care sunt interesate de răspândirea terorii. Afirmația a fost făcută după producerea în seara zilei de luni a atentatelor teroriste din Turcia și Germania.

”Din păcate, există forțe globale influente, care sunt interesate de răspândirea terorii. Aceste forțe peste tot suferă înfrângere, însă ei nu vor să părăsească scena politică”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele moldovean a exprimat condoleanțe familiei ambasadorului, precum și rudelor care și-au pierdut apropiații în atacul terorist din Berlin. Totodată, el a declarat că națiunile lumii trebuie să se unească împotriva terorismului global pentru a-i nimici pe cei care inspiră și finanțează terorismul.

”La Ankara a fost ucis mișelește Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Rusiei în Turcia, Andrei Karlov. La Berlin, într-un atac terorist au fost uciși 12 persoane, iar peste 50 de persoane au fost spitalizate. Toate națiunile lumii trebuie să se unească împotriva urgiei globale a terorismului și să fie nimiciți cei care au inspiră, direcționează și finanțează terorismul. Sincere condoleanțe familiilor și prietenilor lui Andrei Karlov, precum și celor care și-au pierdut apropiații în oribilul atac terorist din Berlin. Poporul Moldovei este alături de voi!”, a mai subliniat Dodon.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0