Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon oferă detalii despre ceremonia de învestire în funcție

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a dezvăluit mai multe detalii despre ceremonia de învestire a sa în funcția de președinte al țării.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Ceremonia de învestire în funcție a președintelui Republicii Moldova va avea loc la Palatul Republicii, însă înainte de aceasta Igor Dodon va ține un discurs în fața cetățenilor moldoveni care urmează să participe la eveniment. Anunțul a fost făcut de președintele ales Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Встреча избранного президента Молдовы Игоря Додона с заместителем помощника госсекретаря США Бриджит Бринк и американским послом Джеймсом Петтитом - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, despre Trump și relațiile moldo-americane

”Am propus ca inaugurarea președintelui, care a fost ales de popor să se desfășoare afară, în aer liber și nu într-o încăpere, pentru ca fiecare doritor să poată veni la eveniment. Președintele a fost ales de popor, și el trebuie să depună jurământul în primul rând în fața oamenilor. Din acest motiv, înainte de ceremonia de învestire, voi ține un discurs în fața miilor de cetățeni care vor veni în fața Palatului Republicii”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, la ceremonie au fost invitați liderii statelor CSI, Ungariei și Turciei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0