Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini video de la locul atacului comis la Berlin

Abonare
Un camion cu numere de înmatriculare poloneze a intrat în mulțimea care era prezentă la un târg de Crăciun în centrul Berlinului, alături de biserica Kaiser Wilhelm din piața Breitscheidplatz. În urma acestei tragedii au decedat 12 persoane și aproximativ 50 de persoane au fost rănite.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. După cum povestesc martorii oculari, aproximativ la ora 20.00 (ora locală), un camion de culoare neagră a cotit în piața Breitscheidplatz.

Camionul a intrat în mulțimea care participa la un târg de Crăciun, distrugând tarabele și strivind oamenii aflați acolo. După ce a parcurs aproximativ 50 de metri, camionul s-a oprit, iar din acesta a ieșit șoferul care avea o mască pe față, pe care a aruncat-o ulterior, îndreptându-se spre stație împreună cu mulțimea care încerca să se salveze.

Poliția a confirmat că a avut loc un incident în timpul desfășurării unui târg de Crăciun, dar nu-l consideră un atac terorist, deoarece nu sunt cunoscute deocamdată care au fost intențiile șoferului.

La scurt timp după incident, șoferul camionului a fost identificat, acesta fiind un pakistanez care locuia într-un cămin de refugiați aflat pe teritoriul aeroportului Berlin Tempelhof. Cea de a doua persoană care se afla în cabina camionului a decedat.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0