Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova, solidară cu poporul rus

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaВстреча глав МИД РФ и Молдавии С.Лаврова с А.Галбуром
Встреча глав МИД РФ и Молдавии С.Лаврова с А.Галбуром - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean de Externe, Andrei Galbur, a transmis un mesaj de solidaritate omologului său rus Serghei Lavrov în legătură cu atentatul comis asupra diplomatului rus la Ankara.

CHIȘINĂU, 20  dec – Sputnik. Ministrul moldovean al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, a adresat, marți, un mesaj omologului său rus Serghei Lavrov, în legătură cu atentatul de la Ankara în urma căruia a fost asasinat ambasadorul Federației Ruse în Turcia, Andrei Karlov.

Посол России в Турции Андрей Карлов в галерею в Анкаре - Sputnik Moldova
Ambasadorul FR la Ankara a murit în urma rănilor suportate în atacul armat

Ministrul moldovean condamnă ferm atacul barbar împotriva ambasadorului. Oficialul subliniază importanța conjugării eforturilor comunităţii internaţionale pentru combaterea actelor teroriste şi compărerea în faţa justiţiei a celor vinovaţi.

Ministrul Andrei Galbur a transmis condoleanţe familiei victimei şi şi-a exprimat solidaritatea cu poporul rus în aceste momente tragice.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0