Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Statul Islamic a revendicat atacul de la Berlin

© Sputnik / Andrey SteninBandiera ISIS
Bandiera ISIS - Sputnik Moldova
Abonare
Organizaţia teroristă Statul Islamic a revendicat pe Twitter atacul de la Berlin, relatează Washington Times, citând conturi ale jihadiştilor.

CHIŞINĂU, 19 dec — Sputnik. Organizaţia teroristă Statul Islamic a revendicat pe Twitter atacul de la Berlin, care a avut loc acum câteva ore, scrie washingtontimes.com.

Amintim că un camion de mare tonaj a intrat în plin în mulţimea adunată la un târg de crăciun în capitala Germaniei. Potrivit poliţiei, camionul avea numere de înregistrare poloneze. Vehiculul a parcurs aproximativ 50 de metri pe strada pietonală până a se izbi de un brad de Crăciun.

Acest atac aminteşte izbitor de cel produs în iulie la Nisa, Franţa. Atunci şi-au pierdut viaţa 86 de persoane. Poliţia a anunţat că a reţinut presupusul şoferul camionului, afirmând că ar fi vorba de un cetăţean polonez.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0