Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Liana "nu mai este așa" de când îl cunoaște pe EL Radu

Abonare
Sunt prieteni de mulți ani, însă abia acum au decis să colaboreze pe plan muzical. Managerul muzical EL Radu și interpreta Liana au venit în studioul Sputnik Moldova să ne dezvăluie tainele din spatele piesei "Nu mai sunt așa" pe care au lansat-o în Romania și în Republica Moldova.

Pot fi văzuți mereu împreună la emisiuni tv și radio, EL Radu se preocupă intens de promovarea tinerei interprete Liana. Recent s-au întors din România, unde au lansat piesa "Nu mai sunt așa".

Atât împreună, cât și separat, cei doi au planuri mari. Liana se pregătește deja de Vocea României, iar EL Radu promite că va lansa o piesă chiar după sărbătorile de iarnă și nu exclude că va filma și un videoclip pentru această melodie pe care o va interpreta în limba rusă. Liana și EL Radu au menționat că își doresc să participe în cadrul viitorului sezon de la "Vocea României" și nu exclud nici posibilitatea de a se înscrie la concursului "Eurovision".

EL Radu afirmă că Liana ar putea obține un rezultat bun la "Eurovision". Deși recunoaște că edițiile anterioare ale acestui concurs i-au lăsat un gust amar. "Mi-am zis că există lucruri mai bune de făcut decât participarea la Eurovision " a menționat EL Radu.

Până atunci ambii se pregătesc de sărbătorile de iarnă. "De revelion, voi fi Moș Crăciun" ne-a spus EL Radu. Liana zice că va sărbători alături de familie.

Sunt carismatici și talentați, deci au potențial. Cu toate acestea îi atenționăm pe fani că atât EL Radu, cât și Liana nu sunt singuri, ambii și-au găsit deja jumătatea.

Aflați în cadrul interviului ce cadouri îi oferă EL Radu prietenei sale și dacă prietenul Lianei este o fire geloasă.

Autor: Cristina Danuța

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0