Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți cetățeni au fost opriți la frontiera Moldovei. Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal aeroport
Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Abonare
Fluxul de trecere a persoanelor și autovehiculelor la frontiera de stat a Republicii Moldova a crescut săptămâna trecută.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. În decursul săptămânii trecute, 20 de cetățeni străini, dar și 80 de mijloace de transport au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră, cinci cetățeni moldoveni nu au avut acces de intrare în Federația Rusă, iar 15 – în Uniunea Europeană. Din Federația Rusă a fost deportat un moldovean, iar din UE – trei cetățeni ai Republicii Moldova.

Un poste de contrôle, stop - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Percheziții la vama de la Sculeni: frontiera este închisă

Polițiștii de frontieră au avut 13 întrevederi de frontieră cu reprezentanții autorităților de frontieră ale Ucrainei și României, în scopul schimbului de informații și de primire-predare a infractorilor.

Săptămâna trecută s-a înregistrat o creștere ușoară a traversărilor, comparativ cu a doua săptămână a lunii decembrie. Fluxul persoanelor a constituit 321 901 traversări, mai mult cu 2,8%, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 88 035 traversări, în creștere cu 1%.

Din data de 10 decembrie, au fost instituite noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca”, deoarece se desfășoară lucrările de reconstrucție a podului situat pe traseul Odessa-Reni.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0