Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Accident aviatic în Iacutia: salvare miraculoasă

© Sputnik / Асатур Есаянц Машина скорой помощи в Арцахе
Машина скорой помощи в Арцахе - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor preliminare, cauza prăbușirii avionului IL-18 în apropierea localității Tiksi din Iacutia ar putea fi o eroare de pilotaj și condițiile meteo nefavorabile.

CHIȘINĂU, 19 dec — Sputnik. Șaisprezece persoane s-au ales cu traume grave după ce avionului IL-18 a fost nevoit să aterizeze forțat lângă Tiksi, transmite RIA Novosti.

„În urma accidentului, toți pasagerii și membrii echipajului au rămas în viață, dintre care 16 s-au ales cu traume grave. Toți au fost evacuați în instituțiile medicale din Tiksi", au comunicat responsabili din cadrul Ministerului Apărării al Rusiei.

La bordul aparatului de zbor se aflau 32 de pasageri și șapte membri ai echipajului. Avionul a aterizat în regim de urgență luni, la ora 4.45, la 30 km distanță de aeroportul Tiksi. Majoritatea victimelor sunt în stare gravă și de gravitate medie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0