Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șalaru a reușit să „rupă" doi deputați de la Ghimpu. Iată numele lor

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu cu Valeriu Munteanu și Iurie Chirinciuc la o petrecere
Mihai Ghimpu cu Valeriu Munteanu și Iurie Chirinciuc la o petrecere - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că măsurile pe care le-a luat Mihai Ghimpu în vederea „izolării" politice a lui Anatol Șalaru nu sunt prea eficiente. De partea acestuia au trecut doi deputați din fracțiunea parlamentară a PL.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Cei doi deputați liberali care au preferat să treacă de partea lui Anatol Șalaru sunt Artur Gutium și Vladimir Cernat.

Vladimir Cernat este reprezentantul filialei Ialoveni a PL. Acesta a făcut un anunț public din partea întregii filiale Ialoveni precum că această structură de partid nu agreează retragerea sprijinului politic ministrului Apărării.

La rândul său deputatul Artur Gutium a făcut o adresare personală către Prim-ministru și Președintele țării să nu accepte demiterea lui Șalaru, asupra căreia insistă Mihai Ghimpu. Acest mesaj a fost susținut de mai mulți membri ai PL, care au criticat dur modul în care Ghimpu conduce partidul.

Fluxul de știri
0