Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Adevăratul motiv pentru care Laurețiu Rebega vrea să fie președinte al PE

© Sputnik / Miroslav RotariLaurențiu Rebega
Laurențiu Rebega - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, va candida pentru președinția Parlamentului European din partea Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen.
Adevăratul motiv pentru care Laurețiu Rebega vrea să devină președinte al PE

În cadrul unui interviu la Sputnik Moldova, europarlamentarul român a dezvăluit de ce vrea să ajungă în funcția de președinte al Parlamentului European și ce va face pentru România odată ajuns în acest fotoliu.

,, Prioritatea mea este creșterea echității politice și deschiderea mai largă către inițiativele și documentele înaintate de parlamentari. Miza este tocmai apropierea Parlamentului European de solicitările problemele pe care le au cetățenii', a declarat europarlamentarul.

Totodată, Laurențiu Rebega a menționat că nu a fost o decizie ușoară atunci când a hotărât să candideze la fotoliul de președinte al PE.

”Nu a fost o decizie individuală. Am fost sprijinit și încurajat de foarte mulți colegi din grupul nostru și din alte grupuri politice. Mult mai mulți decât mi-aș fi imaginat'', a declarat Rebega pentru sputnik.md

De menționat este că pentru prima oară în istorie când un român aspiră la funcția de  președinte a Parlamentului European.

Autor: Tatiana Cebotari

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0