Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: vom restabili parteneriatul strategic cu Rusia

© Facebook / Dodon IgorИзбранный президент Молдовы Игорь Додон и посол России Фарит Мухаметшин
Избранный президент Молдовы Игорь Додон и посол России Фарит Мухаметшин - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon își dorește restabilirea parteneriatului strategic cu Federația Rusă. Declarația a fost făcută în cadrul întrevederii de vineri cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Președintele Republicii Moldova Igor Dodon s-a întâlnit vineri cu Ambasadorul Federației în Republica Moldova, Farit Muhametşin, cu care a discutat aspecte ce țin de colaborarea dintre cele două țări.

”Astăzi am avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat despre relațiile bilaterale moldo-ruse, despre situația post-electorală, dar și despre cel de-al 14-lea Congres al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Igor Dodon a dat asigurat că va face tot ce-i va sta în puteri pentru a restabili parteneriatul strategic cu Federația Rusă și l-a invitat pe ambasador să participe la învestirea sa în funcție de președinte al țării, care va avea loc la data de 23 decembrie.

Tot vineri, Igor Dodon s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova. Președintele ales și-a exprimat speranța că, odată cu alegerea lui Donald Trump, relațiile dintre cele două țări ”vor primi un nou impuls”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0