Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât costă colindătorii „poftiți” la primăria Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьПримар Кишинева Дорин Киртоакэ в день свадьбы с Анишоарой Логин
Примар Кишинева Дорин Киртоакэ в день свадьбы с Анишоарой Логин - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Chișinăuienii sunt șocați, iar primarul Dorin Chirtoacă se veselește. Edilul capitalei a decis să-și revină după divorț invitând colindători pentru care va scoate din buget circa 100 de mii de lei.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Sărbătorile bat la ușă. Primarul Dorin Chirtoacă, cel care știe foarte bine rostul petrecerilor și distracțiilor, a semnat un document cu privire la organizarea unei festivități în preajma Crăciunului și Revelionului, pentru el și pentru subalternii săi.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dorin Chirtoacă: era să mă râdă câinii şi şobolanii din Chişinău

Conform proiectului cheltuielilor primăriei pe luna decembrie 2016, invitarea colindătorilor va costa bugetul 78 de mii de lei Și asta nu este o glumă…

Pe de altă parte, în prima zi cu ninsoare la Chișinău, serviciile municipale nu au găsit nici măcar nisip, ca să nu mai vorbim de alt material antiderapant, pentru a presăra cel puțin străzile centrale ale capitalei.

Pe durata celor două mandate, primarul Chirtoacă a reușit să aducă orașul într-un hal fără de hal. Printre „realizările" liberalului se numără drumurile avariate și trotuarele răscolite, parcările neautorizate, ambuteiajele, modificarea permanentă a rutelor transportului urban, panourile publicitare care sluțesc imaginea capitalei, țevile de canalizație ruginite, clădirile de importanță istorică delăsate sau distruse intenționat. Cu părere de rău, această listă poate fi continuată mult și bine.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0