Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un moldovean, implicat în pregătirea unor atentate teroriste la Moscova

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaСотрудник Федеральной Службы Безопасности России
Сотрудник Федеральной Службы Безопасности России - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut de serviciile de securitate rusești, fiind suspectat de implicarea într-un grup terorist, care pregătea organizarea unor atentate la Moscova.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut de Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), în timp ce pregătea un atentat terorist la indicația unui emisar al Statului Islamic, care se află în Turcia, transmite RIA Novosti.

A fost contracarată acțiunea unui grup terorist-diversionist, alcătuit din cetățeni ai Tadjikistanului și un cetățean al Moldovei, care planificau o serie de atentate teroriste la Moscova, cu utilizarea unor bombe artizanale de putere mare.

În același timp, se menționează că emisarul ISIS, care se află în Turcia și la indicația căruia erau pregătite atentatele, a fost anunțat în căutare internațională de către autoritățile din Tadjikistan.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0