Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Numărul persoanelor reținute la vama Sculeni a ajuns la zece

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut alte șase persoane de la vama Sculeni, implicate într-un dosar de corupție.

CHIȘINĂU, 13 dec- Sputnik. Alte șase persoane au fost reținute de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, a declarat ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

”Alte şase persoane au fost reţinute, până la această oră, de către CNA şi procurorii anticorupţie în cadrul unui dosar ce vizează acţiuni de corupere comise de angajaţi ai postului vamal Sculeni şi biroul vamal Ungheni”, a declarat Starinschi.

Potrivit CNA, până la moment au fost reținute deja 10 persoane implicate într-un dosar de corupție. Totodată, se menționează că activitatea postului vamal a fost deblocată.

”În total, 10 lucrători vamali sunt reţinuţi pentru 72 de ore, fiind bănuiţi de acţiuni de corupere. Acţiunea continuă cu percheziţii la mai multe adrese. Menţionăm că postul vamal Sculeni este deja deblocat şi funcţionează în regim normal”, a declarat ofițerul de presă al CNA.

În dimineața zilei de marți, patru angajați ai Serviciului Vamal din Moldova au fost reținuți în urma perchezițiilor desfășurate la vama Sculeni. Este vorba de reținerea șefului biroului vamal și a adjunctului său de la biroul vamal Ungheni, a șefului de tură de la postul vamal Sculeni și a unui inspector vamal.

Totodată, potrivit unor informații de ultimă oră, și la Ministerul Economiei se desfășoară percheziții.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0