Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil cât de mult s-a schimbat Cleopatra Stratan

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cleopatra și Pavel Stratan au evoluat pe data de 11decembrie la Palatul Național, în cadrul unui concert dedicat celei de-a 70-a aniversări a UNICEF.

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Mica fetiță de cândva a interpretului Pavel Stratan cânta pentru toată Moldova și pentru țările din vecinătate despre băiatul Ghiță. Acum, fata care s-a făcut deja mare și tatăl său au fost invitați să participa în cadrul unui concert la Chișinău.

Evenimentul a avut loc pe data de 11 decembrie la Palatul Național și a fost dedicat celei de-a 70-a aniversări a UNICEF. Subliniem că acum Cleo are înălțimea tatălui său și deține în calitate de cântăreață șase recorduri mondiale, comunică ro.sputnik.md.

Cleopatra este cunoscută ca una dintre cele mai tinere interprete care și-a lansat albumul său de debut la vârsta de trei ani. La fel, fiica lui Pavel Stratan a evoluat în acei ani de debut timp de două ore în fața unui public numeros.

Și vom încheia cu ceea ce am început. Vă mai amintiți această piesă. Anume cu ea a început totul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0