Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hitul lui Lennon „Imagine”, interpretat de vedete din Moldova

© AFP 2022 / DOUG KANTERДжон Леннон
Джон Леннон - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Campania #IMAGINE a Better World a fost lansată în anul 2014, cu prilejul aniversării a 25-a de la semnarea Convenției Drepturilor Copilului.

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Mai mulți interpreți din Moldova au prezentat propria versiune a hitului lui John Lennon „Imagine", în cadrul proiectului UNICEF #IMAGINE a Better World („Imaginează-ți o lume mai bună").

Melodia, care a devenit demult una clasică, a fost interpretată de cântăreața de operă Valentina Naforniță, Cleopatra Stratan, Natalia Barbu, Eva Timuș, Alexandru Manciu, Pasha Parfeni, Guz, dar și corul Lia Ciocârlia. Partitura la pian a fost înregistrată de Eugen Doga.

Campania #IMAGINE a Better World a fost lansată în anul 2014, cu prilejul aniversării a 25-a de la semnarea Convenției Drepturilor Copilului. În acel an, zeci de celebrități, printre care David Guetta, Katy Perry, Courteney Cox, Rumer Willis, will.i.am, Patricia Arquette, Craig David și mulți alții, s-au întrunit pentru a înregistra o nouă versiune a melodiei „Imagine".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0