Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Krasnoselski despre victoria în alegeri: am așteptat părerea poporului

© Sputnik / Irina LeahovaВадим Красносельский
Вадим Красносельский - Sputnik Moldova
Abonare
Învingătorul alegerilor pentru postul de șef al Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a acordat un interviu în exclusivitate pentru agenția Sputnik.

TIRASPOL, 12 dec — Sputnik, Irina Leahova. Câștigătorul alegerilor din Transnistria, Vadim Krasnoselski, a menționat în dialogul cu jurnalistul Sputnik că se aștepta să câștige alegerile pentru funcția de lider al regiunii, însă a dorit să afle care este opinia popului transnistrean.

„Eu nu am făcut presupuneri, nu am anticipat, ci am muncit pentru viitorul rezultat și am așteptat părerea poporului transnistrean. Aceasta este alegerea poporului transnistrean, iar eu accept decizia sa", a menționat Krasnoselski.

Председатель Верховного Совета Приднестровской Молдавской Республики Вадим Красносельский - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CEC: Krasnoselski a câștigat alegerile din Transnistria, acumulând 62%

Potrivit acestuia, pregătindu-se de alegeri, el era sigur de victorie.

„Desigur. Nici nu putea fi altfel. Pentru asta am muncit, Eu sunt sportiv. Când sportivii se întrec, când se aliniază la start, care este scopul lor? Victoria. Și ei contează pe victorie", a spus politicianul.

La întrebarea dacă se simte un învingător, acesta a răspuns că nu este cuprins de euforia victoriei.

„Nu sunt cuprins de euforie. Știu că este vorba de muncă și o mare responsabilitate, iar această sarcină reduce euforia practic la zero", a spus Krasnoselski.

Conform datelor CEC al Trannistriei, la alegerile pentru funcția de șef al regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski a acumulat 62,3% din voturile alegătorilor, devansând-i considerabil pe concurenții săi, inclusiv pe actualul lider al regiunii, Evgheni Șevciuk (27,38%).

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0