Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Hurduzeu: interesul mafiot va prevala asupra celui național

© Sputnik / Мирослав РотарьOvidiu Hurduzeu
Ovidiu Hurduzeu - Sputnik Moldova
Abonare
La alegerile parlamentare de duminică din România, PSD a obținut o victorie convingătoare în ambele camere, acumulând aproximativ 46 la sută din voturi.

CHIȘINĂU, 12 dec — Sputnik. Alegerile din România constituie una dintre temele principale în presa străină. Unii analiști politici occidentali le califică drept cele mai importante alegeri dintre cele care au avut loc vreodată.

Criticul social Ovidiu Hurduzeu este de părere că PSD nu va folosi acest "cec în alb" pentru a realiza voința celor care au votat pentru această formațiune.

Oraș - Sputnik Moldova
Alegerile din România: 99% din voturi numărate

"Victoria zdrobitoare a PSD-ului va fi interpretata de conducerea acestui partid ca un cec in alb pentru mafiotizarea tarii nicidecum ca un mandat pentru împlinirea voinței celor care au votat PSD. Interesul mafiot va prevala in fata interesului național așa încât este foarte greu de prezis care va fi politica României fata de Republica Moldova sau Rusia”, a declarat scriitorul și criticul social Ovidiu Hurduzeu în exclusivitate pentru Sputnik.

Acesta atenționează asupra faptului că, în timp ce în majoritatea țărilor lumii populația votează cu naționaliștii, în România este votată USR, o formațiune globalistă finanțată de Soros.

”In Epoca Trump, Romania votează pe invers, pe de-o parte cu USR, un partid sorosist, înființat anul acesta, care a obținut mai bine de 25% din voturi in București si 8% in tara, pe de alta parte, votează masiv cu PSD-ul. Iar naționaliștii nu intra in parlament! Nimic bun nu poate sa rezulte dintr-o asemenea configurație politica", consideră Hurduzeu.

După numărarea a 99% din voturi, PSD a obținut la Senat 46,09% dintre voturile valabil exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel național, și la Camera Deputaților — 45,9%, în timp ce PNL a obținut la Senat — 20,26%, iar la Camera Deputaților — 19,88%.

Datele Biroului Electoral mai arată că pe locul al treilea se situează USR, care a obținut 8,55% la Senat și 8,49% la Camera Deputaților.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0