Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce ne prezic aștrii pentru perioada 12 – 18 decembrie 2016

© Flickr / Faisal Bin ZarahНебо
Небо - Sputnik Moldova
Abonare
Astrologul Serghei Osicenko dezvăluie ce prezic aștrii pentru următoarea săptămână.

Luni, 12 decembrie

În această zi de luni există o mare probabilitate să te scoli cu piciorul stâng. Orice chițibuș te irită. Orice deviere de la planul stabilit te scoate din sărite. Trebuie respectate cu strictețe regulile de protecție a muncii, mai ales dacă locul de muncă este legat de foc, apă fierbinte și gaz.

După ora 14.42 mâine, și poimâine până la ora 16.10, fiți atenți când lucrați cu instrumente ascuțite. Pot fi rănite foarte ușor degetele de la mâini. Acest lucru se referă mai cu seamă la cei din zodia Gemenilor.

Marți, 13 decembrie

Dimineața de marți nu este nici ea mai bună ca cea de luni. Doar că astăzi putem evada în lumea viselor și să uităm cu totul de treburile cotidiene. Mai mult ca atât: putem încurca orice pe lumea asta. Exact ca în situația clasică: „Eu V-am așteptat lângă havuz. Iar eu lângă poștă V-am așteptat."

Tot în orele dimineții putem rămâne foarte dezamăgiți de ceva sau de cineva. Pe parcursul zilei fiți foarte atenți când lucrați cu substanțe lichide toxice.

Miercuri, 14 decembrie

Balul va fi condus de Luna plină care va intra în faza exactă la ora 3.05. De data aceasta energiile negative vor fi eliberate doar de opoziția Lunii față de Soare. Alte aspecte interplanetare tensionate nu vor fi.

Iar varianta clasică a Lunii pline înseamnă: acutizarea bolilor cronice, să nu întreprinzi nimic nou, acțiunile planificate este de dorit să fie amânate, iar autoturismul să rămână mai bine în garaj sau la parcare, deoarece reacțiile conducătorului auto nu sunt adecvate.

Joi, 15 decembrie

Dacă ziua de miercuri nu ne-a prea „doborât" cu Luna plină, cea de joi, în a doua jumătate, ne va face să o simțim din plin. Totul va începe cu scandaluri, discordanțe, neliniște și emoții care vor trece lent în izbucniri emoționale și intransigență. Omul nu suportă o altă viziune asupra lucrurilor, este bântuit pur și simplu de spiritul contradicției. Iar deja seara târziu nu face să începi discuții despre bani și lipsa acestora, să te exprimi în termini puțin măgulitori la adresa șefului și să te ghiftuiești.

Vineri, 16 decembrie

Doar cei care lucrează în schimbul de noapte joi spre vineri pot simți influența cuadraturii Lunii cu Uraniul. Computerele și tabletele funcționează prost, aparatele electrice ard. Sunt posibile vești nu prea bune. Nu căutați să reglați ceea ce, în opinia dumneavoastră, trebuia să fie schimbat demult. Nu veți ajunge la nimic altceva decât la un eșec.

Ziua însă va fi destul de favorabilă. Mai cu seamă partea a doua va fi încărcată cu energie puternică, atunci când Luna va intra în zodia Leului.

Sâmbătă, 17 decembrie

Fixați-vă în agendă că în această sâmbătă va apare „o gaură neagră" între orele 13.23 și 15.23. Luna se va afla în opoziție față de Venus. Este dificil să-ți exprimi emoțiile, deziluziile, credulitatea, eșecul în dragoste. Omul nu poate să distingă esențialul de secundar. Partenerii, pur și simplu, nu vă înțeleg.

Iar până la 13.23 și după 15.23 pot fi soluționate toate problemele necesare, în orice domeniu.

Duminică, 18 decembrie

Duminica poate fi considerată ca un cadou minunat din partea puterii cosmice. Patru perechi de planete formează doar aspecte armonioase. Orice am întreprinde, o facem cu dragoste și creativitate. Ne exprimăm gândurile clar, distinct. Suntem capabili să explicăm totul cu elocvență.

Spre seară fiecare dintre noi va beneficia de un farmec și magnetism cosmic. Binele trage la bine, iar răul…, respectiv. În această consecutivitate acționează planetele Neptun, Mercur și Pluton.

Astrologul Serghei Osicenko.

Fluxul de știri
0