Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un tren încărcat cu propan a exploadat. Cel puţin 5 morţi și 25 de răniți

© REUTERS / /Mahamat Mazou Aboubakar Train Derailment in Cameroon
Train Derailment in Cameroon - Sputnik Moldova
Abonare
Un tren încărcat cu propan a deraiat în nord-estul Bulgariei. În urma deflagrației, cel puțin cinci persoane au decedat și aproximativ 20 de clădiri s-au prăbușit.

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. Cel puțin cinci persoane au decedat, iar alte 25 au fost rănite după ce un tren încărcat cu propan a deraiat în nord-estul Bulgariei, chiar la intrarea în gara din orașul Hritno, transmite Sofia News Agency.

Potrivit medicilor, cei răniți sunt în stare gravă. Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a făcut un apel către populație să doneze sânge. El a anunțat că va merge la locul accidentului. Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

Mai multe vagoane încărcate cu propan au explodat în urma deraierii. În urma deflagrației, cel putin 20 de clădiri s-au prăbușit, printre care și sediul primăriei, un restaurant si câteva case de locuit. Potrivit ultimelor darte, 12 oameni au fost salvați de sub dărâmături.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0