Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Top 5 secrete pentru a cuceri o femeie

© Photo : www.cancan.roBlugii rupți sunt printre cei mai preferați de adolescenți și tineri
Blugii rupți sunt printre cei mai preferați de adolescenți și tineri - Sputnik Moldova
Abonare
Tinerii din ziua de astăzi sunt preocupați de felul în care ar putea să fascineze o femeie. Iată câteva sfaturi pe care nu ar fi trebuit să le neglijezi.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Burlacii din ziua de astăzi sunt preocupați de felul în care ar putea să fascineze o femeie. Puțini dintre ei însă privesc dincolo de aparențe și își acordă cu adevărat o șansă să cunoască persoana pe care o au alături. Aceștia ar fi plăcut surprinși dacă măcar o dată ar face acest lucru, scrie iqool.ro.

A cuceri nu se referă la felul în care ai putea să ”agăți” o femeie, cum să o aduci mai repede în pat, dar la modul în care poți să-i atragi atenția, să o fascinezi, prin atitudinea și comportamentul pe care îl ai.

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont:

1. Fă-ți ordine în idei, sentimente și orice femeie te va aprecia pentru asta. Un bărbat indecis, ezitant, nu va reuși niciodată să cucerească o femeie, pentru că nu va ști cum. Să fii un „băiat rău”, să o faci șmecherul, nu te mai salvează acum. Poate era un truc care mergea când erai la liceu, dar în niciun caz nu vei avea izbândă dacă ai aceeași atitudine față de femei pe care o aveai în vremea copilăriei. Este plictisitor și chiar enervant.

Aeroportul Internaţional Chişinău, sala de aşteptare, design - Sputnik Moldova
Societate
Moldovencele, pe locul trei în topul celor mai frumoase femei din lume

2. Bărbații spun femeilor exact ceea ce vor ele să audă. Trebuie să recunoaștem, este o tehnică inteligentă. O femeie vrea să audă de la bărbatul ei este acel „Te Iubesc!”. De multe ori însă bărbații nu acordă importanță acestui lucru și îl privesc cu superficialitate. Pentru mulți dintre ei este o formalitate, un mod de a scăpa de o ceartă. Dacă spui „Te Iubesc” în stânga și-n dreapta, asta nu înseamnă că o femeie te va lua în serios. Lasă faptele să vorbească pentru tine.

3. O problemă delicată pentru bărbați este cum să abordeze o femeie (pe stradă, în club, în parc) fără ca ea să se sperie și să-l respingă. Există o linie foarte fină între a-ți arăta interesul pentru o femeie într-un mod plăcut sau să o faci să se simtă inconfortabil. Totul depinde de metoda pe care o adopți. Nu veni cu texte standardizate, pe care oricum le știe de care probabil s-a săturat. Fii tu însuți, zâmbește, fii politicos, nu întrece măsura și totul o să fie bine.

Mulți tineri merg astăzi la club pentru a se distra. Dacă mergi la un astfel de local și găsești pe cineva cu care ai vrea să vorbești, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să NU începi să dansezi pe lângă ea crezând că asta o să meargă, mai ales dacă nici măcar nu vă cunoașteți. Începe prin a spune cine ești, întreabă dacă îi place atmosfera, caută subiecte de interes comun: facultate, job și altele, apoi invit-o la dans. Nu o să aibă vreun motiv să spună nu. Și încă ceva. La un club de obicei se bea și se bea mult. Nu aborda o femeie, dacă nici tu nu mai știi pe ce lume te afli. Nu va fie plăcut nici pentru ea și nici pentru tine.

София Ротару - Sputnik Moldova
Femei-legendă: cele mai faimoase cinci moldovence

4. Mulți bărbați au impresia că femeile sunt materialiste și că visează să ia de soț pe cineva putred de bogat pentru a scăpa de probleme. Nu este chiar așa. Vor un bărbat hotărât, ambițios, inteligent, care impune respect și știe ce vrea. Poate că părinții îți pot oferi bani și comodități, dar nu îți pot oferi puterea de a impresiona o femeie. Un caracter urât nu poate fi compensat de mașini și bani. Dacă nu știi cum să te comporți, cu toate mașinile și banii tăi, orice femeie cu picioarele pe pământ o să vrea să scape de tine.

5. Adesea bărbații nu conștientizează atunci când greșesc. Nu realizează că prin vorbele aruncate fără rost pot să rănească persoana iubită, iar indiferența și lipsa lor de înțelegere pot provoca certuri inutile. Un bărbat trebuie să fie hotărât, stăpân pe situație și să fie capabil să își respecte cuvântul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0