Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reparația străzilor în stil moldovenesc

© Sputnik / Яна ЗахароваРемонт дороги на улице Иона Крянгэ в Кишиневе
Ремонт дороги на улице Иона Крянгэ в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
În pofida faptului că în calendar este deja iarnă, lucrările pe străzile capitalei continuă. Spre sfârșitul săptămânii de muncă, pe una dintre străzile capitalei a fost așternută o porțiune de asfalt ”în valuri”.

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. Iarna, frigul și "codurile galbene" anunțate de meteorologi nu împiedică serviciile de întreținere a drumurilor să se ocupe de reparația arterelor urbane. Astfel, vineri, pe strada Ion Creangă, lângă stația care se află vizavi de Universitatea Pedagogică, a părut un petic nou de asfalt, care, probabil, ar fi trebuit să mascheze greșelile reparației anterioare.

Muncitorii s-au grăbit atât de mult, încât au uitat să verifice cât de drept au reușit să aștearnă acest mic segment de asfalt.

S-ar părea că reparația cosmetică ar trebui să înlăture cârpăceala anterioară, dar a ieșit și mai rău decât până la intervenția drumarilor. Ce să-i faci — cum putem așa construim. Dar ce va fi în continuare?

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0