Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rebega: Ortodoxia ne învață iubirea de frate

© SputnikRebega Laurenţiu
Rebega Laurenţiu - Sputnik Moldova
Abonare
Relațiile dintre România și Republica Moldova trebuie detensionate. Declarația aparține europarlamentarului român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din cadrul PE, condus de Marine Le Pen.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Rebega Laurentiu, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, condus de Marine Le Pen, consideră ca relațiile de cooperare dintre România și Republica Moldova trebuie detensionate.

”Relațiile dintre România și Republica Moldova trebuie detensionate și nu putem face acest lucru decât în spiritul respectului reciproc”, a scris Rebega pe pagina sa de Facebook.

Ce a discutat Igor Dodon cu europarlamentarul român Laurențiu Rebega - Sputnik Moldova
EXCLUSIV: Ce a discutat Igor Dodon cu europarlamentarul român Laurențiu Rebega

Europarlamentarul român în urma întrevederii cu președintele ales Igor Dodon constată că la Chișinău există deschidere pentru dialog.

”Ortodoxia ne învață iubirea de frate, iar valorile comune trebuie să ne unească în spiritul credinței. Am avut ocazia unei întrevederi cu președintele ales al Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, la care am găsit deschidere și dialog”, a mai spus Rebega.

Laurențiu Rebega consideră absolut necesar de a găsi ”punți de comunicare și utilizarea diplomației în relațiile dintre noi, indiferent de pozițiile care ne pot separa la un moment dat”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0