Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Moldoveanul Tolea a provocat o bătaie în toată legea la Pitești

© Photo : huff.roAnatolie Ciumac
Anatolie Ciumac - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscutul luptător K1 originar din Republica Moldova, Tolea Ciumac, a snopit în bătaie trei persoane, între care un pensionar și o florăreasă.

CHIȘINĂU, 9 dec — Sputnik. Presa din România a scris despre un grav incident care l-a avut drept protagonist pe Anatolie Ciumac, zis "Tolea" în țara vecină, care a bătut un șofer ce l-ar fi agasat în trafic.

Furia lui Tolea s-a revărsat apoi și asupra tatălui șoferului, un pensionar de 65 de ani. Nu a scăpat nici o florăreasă care era în preajmă.

Scandalul a avut loc la Pitești. Ciumac se afla în mașină, la volanul căreia era soția sa Alina. La un moment dat, acesta a avut impresia că un șofer îl șicanează în trafic. Supărat, Tolea l-a scos pe acesta din mașină și l-a snopit în bătăi.

Șoferul a povestit că a ajuns la spital în urma loviturilor încasate de la luptătorul MMA.

Ciumac l-a bătut și pe tatăl șoferului, un pensionar de 65 de ani aflat în mașină, dar și pe o florăreasă care le-a povestit polițiștilor cum s-a produs incidentul violent.

Oamenii legii au întocmit pe numele agresorului un dosar penal. Și acesta nu este primul.

În luna iulie, de exemplu, Anatolie Ciumac a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov, după ce ar fi violat și tâlhărie o femeie.

Tolea s-a născut în satul Recea, raionul Râșcani, dar se află deja de mai mulți ani în România, fiind cunoscut drept un personaj controversat și agresiv. Acesta este însă și un bun sportiv. În 1990 a intrat la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. A practicat lupte greco-romane, kick-boxing, dar a fost și bodyguardul unor vedete.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0