Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mama lui Dan Bălan uimește din nou

© Photo : Facebook / Ludmila BalanPrezentatoarea TV Tanti Ludmila - Ludmila Balan
Prezentatoarea TV Tanti Ludmila - Ludmila Balan - Sputnik Moldova
Abonare
Ludmila Balan cunoscută și ca "Tanti Ludmila" nu încetează să ne uimească. La cei 58 de ani ai săi arată ca o puștoaică. Iar de curând a lansat o nouă piesă. Melodia dansantă se potrivește de minune caracterului ei.

CHIȘINĂU, 9 dec — Sputnik. Ludmila Balan nu a ezitat să împărtășească cu fanii ei bucuria lansării piesei "Ai, amor…". Vedeta a scris pe o pagină de socializare că versurile piesei de care este atât de mândră au fost scrise de Mahay Ciucium, cel care a făcut și aranjamentul, iar linia melodică îi aparține lui Cezar Ciucium.

Într-o rochie vaporoasă și plină de energie, așa cum o știm dintotdeauna, Ludmila Balan alături de dansatorul Serghei Zestrea s-au mișcat fabulos pe ritmurile melodiei. Premiera a avut loc la un post de televiziune de la noi.

Ludmila Balan este o prezentatoare de televiziune din Republica Moldova, Maestru în Artă. Ea este mama interpretului Dan Balan și soția șefului Serviciului de Informații și Securitate, Mihai Balan.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0